Thisted Forsikring klar med hjælpende hånd

De kommende måneder bliver særdeles krævende for erhvervslivet i Nordvestjylland. Derfor bidrager Thisted Forsikring nu til at øge likviditeten og stabilisere omsætningen hos de mange lokale virksomheder der er påvirkede af coronakrisen, ved en række tiltag.

– I disse tider er det nemlig mere vigtigere end nogensinde at vi tænker og agerer lokalt, siger administrerende direktør Dennis René Petersen.

Forlænger betalingsfristen
Thisted Forsikring bidrager til øget likviditet for erhvervskunder ved at give mulighed for at forlænge betalingsfristen på deres forsikringer.

– Og så sidder vi selvfølgelig klar ved telefonen til at hjælpe og rådgive vores kunder om stort og småt vedrørende deres forsikringer, nøjagtig som vi plejer, siger Dennis René Petersen.

Betaler fakturaer med det samme
Som forsikringsselskab betaler forsikringsselskabet mange fakturaer fra leverandører, blandt andet når skader skal udbedres af håndværkere.

– Vi betaler altid fakturaer meget hurtigt, men fra coronakrisens begyndelse gjorde vi det til fast praksis at betale alle fakturaer samme arbejdsdag som vi modtager dem, eller senest dagen efter hvis dette ikke er muligt. På den måde forsøger vi at bidrage til at sikre likviditeten i lokalområdet, siger Dennis René Petersen.

Fremrykker renovering og udvikling
Endelig har Thisted Forsikring besluttet at fremrykke renoveringsopgaver på vores domicilejendomme og fremskynder ligeledes nogle it-udviklingsopgaver.

Forfatter

Related posts

Top