Opfordring: Sig tak til en frivillig

Nogle gange skal der ske noget uventet før vi får øje på det som er lige foran os.

Coronapandemien, pressede i mere end to år lokale klubber og foreninger. Pludselig stod det lysende klart, at vores lokale foreningsliv i allerhøjeste grad bæres af frivillige kræfter. Ildsjæle i alle aldre som hver dag året rundt gør en kæmpestor indsats til gavn for børn og voksne. Under pandemien har de måttet arbejde ekstrahårdt for at få det hele til at løbe rundt.

De knokler bare. Ikke for sig selv, men for fællesskabet. For alt det vi har sammen her i lokalområdet.

Nu skulle vi være tilbage ved normalen. Men vi mangler frivillige som aldrig nogensinde før. Hvad skyldes det? Har vi husket at sige tak? Har vi husket at sige det til dem? Har vi husket at sige tak til de frivillige? Det lille ydmyge ord som bærer en kæmpestor kraft i sig.

De spørgsmål har Thisted Forsikring stillet sig selv. I den forbindelse er forsikringsselskabet kommet frem til, at det er det nu er det på tide at sige det højt.

– Det er let at komme til at tage de frivillige for givet. Først når vi mangler dem går det op for os, hvor stor og vigtig en indsats der ligger på skuldrene af dem. Lad os takke og anerkende de frivillige for deres indsats nu hvor vi har allermest brug for dem til at skabe sociale begivenheder i halen på corona-nedlukninger og stribevis af aflyste begivenheder, mener Thisted Forsikrings administrerende direktør Dennis René Petersen.

Derfor sætter Thisted Forsikring nu gang i en kampagne på sociale medier.

Du kan sende en tak til en frivillig på Thisted Forsikrings facebook-side.

 

Forfatter

Related posts

Top