Sol og Strand klar med økonomisk håndrækning

Går din forening med ønske om at renovere en legeplads, eller ønsker I at afholde en festival eller et marked, så er der god grund til at søge om at få del i Sol og Strand Feriehusudlejnings håndrækningspulje.

Intet arrangement er for stort eller for småt – og i princippet er det kun fantasien, der sætter grænser, oplyser feriehusudlejeren.

Tiltaget er søsat for at fremme projekter i lokalområdet, og i år bliver der uddelt i alt 50.000 kroner til tre lokale initiativer, som skal gøre området mere attraktivt at bo og holde ferie i.

Bureauchef Bente Krabbe Toftdal fra Sol og Strand i Klitmøller har allerede modtaget en del ansøgninger, men hun håber på, at se endnu flere. For der er masser af potentielle og gode projekter, som fortjener en håndsrækning, mener hun.

– Vi ved, at der er en masse skønne lokale ildsjæle, som fortjener en håndsrækning til initiativer, som er til glæde og gavn for vores lokalområde. Det glæder mig, at vi nu har fået ”Sol og Strands lokale håndsrækning”, for på den måde kan vi medvirke til at understøtte det lokalområde, som vi i den grad brænder for, siger hun.

Alle lokale foreninger kan søge om støtte, og det er muligt at ansøge via hjemmesiden: www.sologstrand.dk/sommerhusejer/haandsraekning.

Ansøgningsfristen er den 16. juni, og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne forslag blive udvalgt. De tre kandidater offentliggøres 1. juli, og efterfølgende bliver det op til sommerhusejerne at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

LÆS OGSÅ:

Sol og Strand uddeler 50.000 kr. i Klitmøller og omegn

 

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top