Klitmøller: Natåbent sikrer tyske turister varm velkomst

Fra mandag den 15. juni er det igen muligt for udenlandske feriegæster at krydse den danske grænse.

I den anledning har man hos feriehusudlejningsbureauet Sol og Strand i Klitmøller valgt, ekstraordinært at holde natåbent.

– Vores gæster har booket feriehuset allerede fra lørdag den 13. juni, men de kan først komme over grænsen om mandagen. Derfor har vi besluttet, at vi vil åbne vores kontor klokken tre om natten for at give vores udenlandske gæster mulighed for at komme i deres feriehuse i det øjeblik, det er muligt, siger bureauchef i Klitmøller, Bente Krabbe Toftdal.

Bente Krabbe Toftdal glæder sig til igen, at kunne byde udenlandske turister velkommen. Arkivfoto

I princippet kan gæsterne fra udlandet passere grænsen et minut efter midnat. Det er dog svært at forudse, hvornår de første gæster ankommer – uanset hvornår de ankommer er personalet klar med en hjertelig velkomst – på afstand naturligvis.

– Vi glæder os uhyre meget til igen at kunne byde velkommen til vores udenlandske feriegæster. Vi ved, at de har set frem til at komme til Danmark og nyde den danske natur, og i dagens eller måske rettere nattens anledning vil vi stå klar med en lille overraskelse til dem, siger Bente Krabbe Toftdal.

I Klitmøller venter man i alt 66 udenlandske ankomster den 15. juni – hovedparten af disse er gæster fra Tyskland.

Forfatter

Related posts

Top