Sol og Strand uddeler 50.000 kr. i Klitmøller og omegn

Sol og Strand Feriehusudlejnings lokalkontor i Klitmøller vil donere 50.000 kr. til projekter, der kommer lokalområdet til gavn. Enhver forening kan ansøge, og de tre bedste forslag belønnes med et kontantbeløb til realisering af de gode idéer.

Det sker under navnet ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

– Tanken er, at pengene skal gavne lokale initiativer, som er til glæde for både fastboende, sommerhusejere og feriegæster, siger bureauchef Bente Krabbe Toftdal fra Sol og Strand i Klitmøller.

– Vi brænder virkelig for det her område og vil gerne være med til at gøre en forskel lokalt. Det er et dejligt område, vi bor i, og der er mange skønne lokale ildsjæle og suveræne lokale projekter, der fortjener en håndsrækning og et ekstra boost. Det er grundene til, at vi har søsat dette initiativ.

Kun fantasien sætter grænser
Hos Sol og Strand forestiller man sig, at pengene fx kan gå til forskønnelse eller istandsættelse af eksisterende fysiske anlæg i lokalområdet såsom legepladser, udsigtspunkter eller lignende. Eller det kan måske gå til at booste arrangementer såsom koncerter, festivaler, markeder mv. I princippet sætter kun fantasien grænser, så længe der er tale om et projekt, der kommer nærområdet til gavn og skaber værdi for både fastboende borgere, sommerhusejere og feriegæster.

Enhver forening kan ansøge om at modtage støtte. Det gør man via Sol og Strand Feriehusudlejnings hjemmeside, hvor man også kan læse mere om vilkårene for at deltage.

Der er på landsplan afsat 1 mio. kr. til projekter i Sol og Strands nærområder, og det er målet, at uddelingen skal gentages årligt.

Forfatter

Related posts

Top