Lokalt udlejningsbureau klar med økonomisk håndsrækning

Feriehusudlejningsbureauet Sol og Strand har afsat en million kroner til projekter i de områder, hvor den fondsejede virksomhed udlejer sommerhuse.

I Thy er Cold Hawaii’s venner, Lildstrand Landingsplads og Vorupør Havbåde blandt dem, der tidligere har fået økonomisk støtte i forbindelse med kampagnen ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning”.

Nu er der igen åbnet for ansøgning, og bureauchef i Klitmøller Walther Jensen håber, at mange foreninger og ildsjæle i lokalområdet vil benytte muligheden for at få del i den lokale pulje på i alt 50.000 kroner.

– Vi ved fra tidligere uddelinger, at der lokalt findes et meget stort engagement og vi ønsker tilsvarende at være en aktiv del af lokalsamfundet. Derfor er det glædeligt, at vi kan være med til at understøtte projekter, som har betydning for ikke alene fastboende men også for sommerhusejere og feriegæster, fortæller Walther Jensen.

Bureauchef hos Sol og Strand i Klitmøller, Walther Jensen. Pressefoto

Ansøgningsfristen er 15. februar 2021, og herefter udvælger lokalkontoret i alt tre projekter blandt alle ansøgninger. Det bliver efterfølgende op til ejerne af sommerhuse tilknyttet kontoret i Klitmøller at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

– Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter man kan søge om penge til. Det eneste kriterie er, at der skal være tale om projekter i de områder, vores kontor udlejer sommerhuse, og her er der tale om et ganske stort område fra Slettestrand i nord til Agger i syd og de skønne områder ved Limfjorden, så det er bare med at komme ind på vores hjemmeside og sende en ansøgning af sted, siger Walther Jensen.

Det er muligt at ansøge via hjemmesiden: https://www.sologstrand.dk/om-os/haandsraekning_ansoegning.aspx

 

Forfatter

Related posts

Top