50.000 kroner uddelt til lokale projekter

Friends of Cold Hawaii hentede den største opbakning fra de sommerhusejere, der er tilknyttet Sol og Strands kontor i Klitmøller og kan dermed se frem til en økonomisk håndsrækning på 25.000 kroner.

Pengene er blevet uddelt i forbindelse med feriehusudlejningsbureauets kampagne “Sol og Strands Lokale Håndsrækning”, som giver sommerhusejerne mulighed for at vælge blandt i alt tre nominerede projekter.

– Vi havde håbet på støtte men havde ikke forventet det, så vi er virkelig glade for, at sommerhusejerne kan lide vores projekt, lyder det fra projektleder for Friends of Cold Hawaii, Kristian Kjøller.

Den økonomiske håndsrækning skal indgå i budgettet til det kommende Cold Hawaii Games, der finder sted 13.-20. september. Her vil Klitmøller danne rammen om en række sportsevents for både professionelle og amatører.

– Vi er en række foreninger, der arbejder sammen om begivenheden, for det kræver et arrangement af den størrelse. Der bliver blandt andet cykelløb, skaterkonkurrencer, wakeboarding, bodyboarding, surfing og meget mere. Der bliver også meget at se på for tilskuerne – vi har eksempelvis et Kite Big Air stævne, hvor nogle af verdens bedste kitesurfere deltager, fortæller Kristian Kjøller, der håber på, at der kommer flere bidragsydere.

Det er andet år i træk, at Cold Hawaii Games afvikles. Sidste år besøgte godt 2.000 gæster og atleter Klitmøller i løbet af den uge, arrangementet varede.

Vorupør Boldklub og Foreningen Lildstrand Landingsplads modtager hver 12.500 kroner fra uddelingspuljen. Bureauchef i Klitmøller, Bente Krabbe Toftdal, glæder sig over, at kontoret kan medvirke til at realisere projekter, som har stor betydning for lokalsamfundet.

– Det er fantastisk at have mulighed for at anerkende lokale ildsjæle og støtte spændende projekter her i området. Foreningernes og ildsjælenes indsats er med til at gøre vores feriedestination endnu mere spændende til glæde for både fastboende og feriegæster, siger Bente Krabbe Toftdal.

 

Forfatter

Related posts

Top