– Husk coronapasset

Natten til fredag genindføres krav om coronapas i udvalgte situationer herunder besøg på museer, ved indendørs arrangementer og aktiviteter med plads til over 200 personer samt ved udendørs arrangementer og aktiviteter med plads til over 2000 personer.

Det får nu betydning for weekendens julemarked på Skarregaard.

– Eftersom vi kan forvente, at vores arrangement langt overstiger 200 deltagere, der i princippet kan være både inde og ude, bliver vi, for at overholde retningslinjerne, nødt til at bede folk om at vise coronapas, inden de kommer ind til julemarkedet, fortæller museumsdirektør Anders Have Espersen fra Museum Mors, der arrangerer weekendens store begivenhed på Nordmors.

Selvom en del af markedet foregår i det fri, hvor antallet ifølge de nye regler må være ti gange så højt, skal der med andre ord stadig vises coronapas, da de fleste af julemarkedets boder og en del af dets aktiviteter foregår inde i gårdens stuehus og lader.

Til trods for, at passet nu skal findes frem igen, håber Anders Have Espersen på folks forståelse og på et godt og velbesøgt julemarked:

– Det er klart, at der måske kan opstå lidt ventetid, når vores besøgende skal finde coronapasset frem på telefonen i forbindelse med billetsalget, men vi håber, at sådan en situation kan tages med godt humør, lyder det fra museumsdirektøren, der glæder sig til at byde folk indenfor til museets sidste julemarked på Skarregaard.

Fra årsskiftet skal Skarregaard ikke længere være en del af Museum Mors. I stedet skal en nystiftet forening drive stedet videre.

LÆS OGSÅ:

Nu skal forening for Skarregaard stiftes

 

Forfatter

Related posts

Top