EUC Nordvest fordobler antallet af el-ladestationer

At den grønne omstilling er i fuld gang, mærker man tydeligt på EUC Nordvest.

De el-ladestationer, som skolen opstillede i samarbejde med Clever tilbage i 2018, kan ikke længere dække efterspørgslen. Derfor blev der i sidste uge opsat yderligere fire standere ved skolens hovedafdeling på Kronborgvej i Thisted.

Med de fire nye Clever-standere rådes der nu over hele otte el-ladestationer på Kronborgvej. Hertil kommer ladestationerne ved skolens øvrige afdelinger, hvilket samlet set bringer antallet af el-ladestationer på EUC Nordvest op på ca. 20.

Skolens egne biler kører på el, og herudover tilbydes medarbejderne, via EUC Nordvest, en yderst favorabel kundeaftale med Clever. Behovet i egne rækker i forhold til adgang til ladestationer er således forholdsvis stort.

Hertil kommer det behov skolens gæster og øvrige besøgende har.

– Ladestationerne står til rådighed for alle, og vi oplever jævnligt, at folk kommer udefra og parkerer bilen ved en af vores standere for herefter at gå ned i byen og handle, mens bilen lader op, fortæller direktør Hans Chr. Jeppesen fra EUC Nordvest.

Salgschef Henrik Larsen fra Volkswagen Thisted-Nykøbing kan sagtens nikke genkendende til det billede. Efterspørgslen på el-biler er kæmpestor fortæller han:

– Kommer der 10 kunder ind i butikken, vil 7-8 af dem spørge på en elbil. Ud over hvor langt bilerne kan køre på en opladning, er det ofte adgangen til ladestationer, der optager folk, så det er super at høre, at EUC Nordvest nu opsætter endnu flere af slagsen.

Arkivfoto: EUC Nordvest

Forfatter

Related posts

Top