EUC Nordvest stiller ladestandere til rådighed

EUC Nordvest har netop indgået en aftale med Clever om opsætning af ladestandere ved alle EUC Nordvests afdelinger. Ladestanderne er ikke kun til eget forbrug men står til rådighed for alle, der har brug for en hurtig ’optankning’ af el-bilen. Har man abonnement hos Clever, vil man således fremover kunne tanke op ved skolens ladestationer både i Thy, på Mors og i Thyborøn.

EUC Nordvest har i forvejen en ladestander på hovedadressen på Kronborgvej 119 i Thisted, men den stander har som udgangspunkt været forbeholdt skolens egne el-biler.

– I praksis har vi indimellem ladet elever og undervisere benytte ladestanderen. Det har ikke tidligere været noget problem, men det er det begyndt at blive. Flere og flere af vores medarbejdere og elever kører efterhånden i el-biler, og da ladestandere ikke er tilgængelige i stor stil her i vores område, kan vi tydeligt mærke et stigende behov for adgang til vores ladestander. Det er ikke en holdbar situation, og derfor har vi nu valgt at gå all-in og i stedet få opsat seks nye ladestandere: Tre i Thisted, to i Nykøbing Mors og én i Thyborøn, fortæller direktør Hans Chr. Jeppesen.

Et markant bidrag til en grønnere infrastruktur
Man behøver hverken at være elev, kursist eller medarbejder på EUC Nordvest for at få adgang til de nye ladestandere. Alle kan ”sætte stikket i”, så længe de har en aftale med Clever.

– Der er ingen tvivl om, at vores egne tre el-biler får en større brugsværdi for os, når vi nu kan lade dem op flere steder. Det giver en noget større rækkevidde, og gør det en hel del nemmere at køre elbil. Med hele seks nye standere er vores eget behov fuldt ud dækket, og at vi ved at gøre standerne tilgængelige for offentligheden også får mulighed for at dække andres behov og samtidig bidrager til en grønnere infrastruktur, er jeg kun glad for, understreger Hans Chr. Jeppesen.

Clevers direktør, Casper Kirketerp-Møller, håber, at flere private og offentlige arbejdspladser vil følge EUC Nordvests eksempel:

– Det er jo forbilledligt, når EUC Nordvest på denne måde viser vejen og tager et samfundsansvar ved at investere i vores alle sammens infrastruktur. Og de nøjes ikke kun med at gøre den mere bæredygtig. De gør den tilmed offentlig tilgængelig. Følger flere arbejdspladser EUC Nordvests gode eksempel, kan vi sammen gøre det nemmere og grønnere at køre elbil, lyder det fra Casper Kirketerp-Møller.

Har man en abonnementsaftale med Clever, vil man fremover kunne lade op på EUC Nordvests afdelinger på:
– Lerpyttervej 52, Thisted

– Kronborgvej 119, Thisted

– Bjørnevej 9, Thisted

– Ærøvej 9, Thyborøn

– Mosegårdsvej 10, Nykøbing M.

– Limfjordsvej 95, Nykøbing M.

Forfatter

Related posts

Top