Thy Awards: De nominerede til Årets Ungleder er…

På fredag afvikles Thy Awards, og vi sætter i denne uge fokus på nogle af dem, der er nominerede i de forskellige kategorier. I dag handler det om de nominerede til prisen ÅÅrets Ungleder”, som er:

  • Ninna Holler-Jensen – Nors Gymnastikforening
  • Benjamin – Thisted IK, Håndbold
  • Mette Korsgaard – Thisted Svømmeklub

Ninna Holler-Jensen
Ninna er 16 år og indstillet af Nors Gymnastikforening.

Ninna er en rigtig stor hjælp i gymnastikforeningen, hvor hun bl.a. træner Rytmeholdet, som har tilgang af deltagere. Hun er altid velforberedt og går til opgaven med et dejligt smil og godt humør. Ninna har et godt tav på deltagerne på rytmeholdet og er god til at lære fra sig. Ninna er dygtig til gymnastikken, men det sociale element er også i top.

Ninna er en rigtig foreningspige, som altid står klar til at hjælpe og tage ansvar i det daglige og ved specielle arrangementer som f.eks. foreningens gymnastikweekend.

Benjamin Østergaard Poulsen
Benjamin er 15 år og indstillet af bestyrelsen i Thisted IK.

Han har i en meget ung alder alle-rede opnået masser af trænererfaring gennem sit arbejde i håndboldklubben og er en af klubbens absolut største ildsjæle og mest engagerede medlemmer.

Benjamin startede som ungtræner i 2018, hvor han spurgte om lov til at hjælpe med at træne sin lillebror i håndbold.

Benjamin tog senere DGI-kurset – Unge i front og JHF’s grundmodul til børnetræneruddannelsen. I sommers var han desuden med som ungtræner på klubbens håndboldskole. Ift. træning bruger han meget tid på forberedelse. Han søger inspiration, bl.a. ved DHF til både opvarmning og alderssvarende træningsøvelser. Han udvælger også musik, der passer til opvarmningen.

Til børne-hjemmebanestævner forbereder og står han for fælles opvarmning. Benjamin møder op til alle arrangementer i Thisted IK. Han nyder at være en del af fællesskabet, og han går ikke hjem, før der er ryddet op.

Mette Korsgaard
Mette er 16 år og indstillet af Thisted Svømmeklub.

Hun fik fra en tidlig alder et stort ansvar for nogle af svømmeklubbens begynderhold. Det ansvar tog hun meget flot, og hun har herfra udviklet sig til at være en vigtig del af Thisted Svømmeklubs instruktørteam. Mette er en dygtig instruktør, der skaber en masse glæde i vandet samtidig med at eleverne på hendes begynderhold får lært at svømme.

Hun spiller også en stor rolle på Thisted Svømmeklubs kunstsvømnings hold for begyndere. Kunstsvømning har altid stået Mettes hjerte nær, men instruktøropgaven er vigtigere for hende, så hun er selv stoppet for at kunne varetage instruktørgerningen. For at styrke sine kompetencer har Mette i 2021 gennemført Svømningens Grunduddannelse.

Prisen gives i samarbejde med DGI Nordjylland til en ung under 18 år, som frivilligt har været særligt engageret i foreningslivet, og som har vist vilje til at dygtiggøre sig indenfor foreningsarbejdet. Med prisen følger en check på 2.500 kr.

Forfatter
Tags

Related posts

Top