Thy Awards: De nominerede til Årets Talent er…

Når ”Årets Talent” skal kåres til Thy Awards den 29. april i Thy Hallen, bliver der tæt løb mellem tre skarpe kandidater.

De nominerede til ”Årets Talent 2021” er:

  • Victoria Kristensen – Nordvestjysk Golfklub
  • Amalie Markusen – FC Thy Piger, Fodbold
  • Freja Linnet – Bedsted KFUM, Volleyball

Victoria Kristensen
Victoria er 15 år og ”det mest lysende talent ud af Nordvest Jysk Golfklubs egne rækker”. Sådan lyder en af de kommentarer, der knytter sig til Victoria. Hun har en eminent evne til at fokusere, og på ubeskrivelig vis besidder hun evnen til at få det bedste ud af hvert slag.

Victoria udviser en træningsiver, som sjældent er set magen til, og hun gør det med et smil og en ydmyghed, som er uden sidestykke. På trods af sin unge alder er hun er ny udtaget til landsholdstruppen.

Amalie Markusen
”Mini Messi”, ”the magic touch”, ”snurretoppen” – ja kært barn har mange navne. Amalie fra FC THY piger er blot 14 år, men allerede indbegrebet af et rigtigt fodboldtalent. Hun dribler til dagligt på 8. årgang i sportstalentklassen og passer sin træning i FC THY Piger. Hun er en super dygtig midtbanespiller og derfor også udtaget til DBUs U15 talentsamlinger.

Hun har en fantastisk boldomgang, og formår altid at være spilbar. Desuden har hun et enormt løbepensum. Med andre ord, Amalie er en fantastisk spiller at være på hold med, men en ulidelig spiller at have som modstander. Hun er en fantastisk holdkammerat, smilende og med en kæmpe fremtid inden for fodbolden.

Freja Linnet
Freja startede i Bedsted KFUM, da hun var blot 6 år. Hun viste hurtigt ganske særlige talenter – ikke mindst med sin hurtighed og en blændende teknik. Hun har siden udviklet en eminent spilforståelse og er med rette blevet både dansk mester i Beach Volley og udtaget til U17 landsholdet i Volleyball. Her er hun den første libero, der er udnævnt til anfører. Hun er 15 år og server lige nu sine bolde på ISI – Ikast Idrætsefterskole, hvor hun dette skoleår er udlånt til Ikast KFUM. Efter sommerferien håber vi hun er hjemme i Thy igen, for i Bedsted KFUM savner de den vellidte og omgængelige holdkammerat, der altid er smilende og hjælpsom.

Prisen ”Årets talent” uddeles i samarbejde med netIP. For at kandidere til prisen skal udøverne have vist bemærkelsesværdig udvikling samt resultater indenfor faktorer som flid, motivation, engagement og sportslige resultater. Med prisen følger en check på 5000 kr.

Forfatter
Tags

Related posts

Top