Thy Awards: De nominerede til Årets Forening er…

Nu er der kun ganske kort tid til der igen er Thy Awards. I dag sætter vi fokus på de nominerede til prisen “Årets Forening”, som er:

  • Thisted Ro- og Kajakklub
  • Thy Bueskyttelaug
  • FDF Snedsted

Thisted Ro- og Kajakklub
Klubben startede helt tilbage i 1904, og har i mange år været utrolig stabil med masser af fine aktiviteter og et stabilt medlemstal. Thisted Ro- og kajakklub har de sidste år formået at få flere unge medlemmer. Siden 2002 har kajaksporten været en del af klubben og har for nylig startet en SUP afdeling op.

Thisted Ro- og Kajakklub tilbyder sommerferieaktiviteter for kommunens børn og unge, og de samarbejder med flere skoler om bl.a. Åben skole arrangementer. Klubben har været meget dygtige til at skaffe midler og sikre, at både faciliteter og materiel er attraktiv og up to date.

I 2021 blev foreningens omklædningsrum og toiletter renoveret, og her blev medtænkt adgange for handicappede, som de ønsker skal tage større del i deres idræt.

Thy Bueskyttelaug
Thy Bueskyttelaug er en relativ ny forening i Thisted kommune, som formår at rumme alle aldre (7-77 år). Det er desuden en klub, hvor socialt samvær vægtes højt, og der er plads til forskellige mennesker med individuelle ambitioner. Der er lagt op til både hygge og personlig udvikling.

I 2021 blev Thy Bueskyttelaug landets første certificerede Ungdoms Bue-Klub. Foreningen har flere danmarksmestre og har lavet store forbedringer på deres udendørs baner. De arrangerer Bueskolekursus og har startet Combat Archery. De er en del af Thy Vikingemarked og arrangerer også sommerferieaktiviteter for børn og unge samt Åben Skole samarbejder.

FDF Snedsted
Foreningen har i høj grad været opfindsomme under Coronaen, og har formået at holde på medlemmerne.

Ud over de ugentlige samlinger, hvor aktiviteterne lægger op til masser af ude-liv, fællesskab og samarbejde, har FDF Snedsted i løbet af året arrangeret live lejrbål og kredsmøder på Facebook.

2021 har desuden budt på masser af oplevelsesture og sjove events for deres medlemmer som f.eks: Halloween Monster Party, Fastelavnsløb i stedet for indendørs tøndeslagning, Påskeløb m.m. FDF bakker op, skaber liv og tager gode initiativer i Snedsted By. De deltager bl.a. i juleoptog og har tombola, laver familiejuleløb for hele byen og avisindsamling.

FDF Snedsted samarbejder også med Snedsted GIF om at arrangere koncerter og Snedsted Skole vedr. Åben Skole og ForeningsSFO

Årets Forening gives til en forening, som på positiv vis har sat Thisted Kommune på landkortet og som i det daglige udfører et godt og prisværdigt arbejde for børn, unge, voksne eller ældre. Foreningen skal have vist villighed til at gå nye veje og til at være nytænkende, ligesom prisen gives til en forening, som opleves som en positiv, god og loyal samarbejdspartner for Thisted Kommune og øvrige aktører. Med prisen som ”Årets forening” følger 10.000 kr.

Forfatter
Tags

Related posts

Top