Vinduesproducent trækker landskamp til Mors

Den 29. marts 2020 er Sparekassen Thy Arena Mors hjemmebane for kvindernes landshold i håndbold, når Brasilien kommer på besøg. Det er første gang i nyere tid, at en landskamp i kvindehåndbold bliver spillet på Mors, hvilket kan tilskrives KPK Døre og Vinduers gode samarbejde med Dansk Håndbold Forbund (DHF).

Nærmest siden Mors-virksomheden KPK Døre og Vinduer blev sponsor for det danske kvindelandshold i håndbold i 2015, har vinduesproducenten arbejdet for at trække en landskamp til Mors. Det er nu endelig lykkedes.

– Vi har i lang tid været i dialog med DHF om en eventuel landskamp på Mors, og derfor er vi også glade for og stolte over, at det nu er lykkedes, og at vi fra lægterne i arenaen i Nykøbing Mors kan se kvindelandsholdet løbe på banen med vores logo på tøjet, fortæller KPK Døre og Vinduers direktør, Jørn Korsgaard Sørensen, og fortsætter:

KPK Døre og Vinduer’s logo pryder nationaldragten på både trøjer og shorts. Pressefoto

– Der har generelt været en helt enorm opbakning omkring vores håndboldsponsorat fra vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med stor deltagelse ved de forskellige kampe, og derfor glæder vi os bare ekstra meget over nu at kunne give dem og lokalområdet oplevelsen på hjemlige breddegrader.

KPK Døre og Vinduer, som netop har forlænget sponsoraftalen med DHF med yderligere to år, har således inviteret alle medarbejdere med påhæng til kampen og forventer at stille med intet færre end 500 tilskuere. Derudover får vinduesproducenten desuden hele landsholdet på besøg torsdag den 26. marts, hvor håndbolddamerne blandt andet får en rundvisning i produktionen:

Billetter til kampen kan købes via Ticketmaster tirsdag den 25. februar fra klokken 10.00.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top