Succes på Sjælland får KPK til at udvide i Vejle

KPK Døre og Vinduer på Mors har siden åbningen af et atypisk showroomkoncept i begyndelsen af 2020 i København haft stor succes med at vise virksomhedens produkter frem.

Derfor åbner vinduesproducenten nu endnu et showroom i Vejle, som håndværkere – ligesom på Sjælland – kan henvise boligejerne til, og hvor de kan tilgå det ubemandet med en digital nøglekode.

På den måde er en KPK-udstilling nu tilgængelig for de fleste boligejere i Danmark.

– Efter at have testet det af i København kan vi nu konkludere, at konceptet er en stor succes. Vi har langt større besøgstal, end vi havde håbet på. En del af forklaringen er, at håndværkere meget let kan hjælpe slutbrugerne til at få en digital nøglekode på vores hjemmeside, og få sekunder efter kan de lukke sig selv ind, begynder salgschef Peter Bechmann fra KPK Døre og Vinduer.

– Det er en meget fleksibel løsning både for os og for håndværkerne, fordi man ikke er afhængig af, om en sælger også har mulighed for at være til stede på samme tidspunkt.

Den høje aktivitet i byggeriet betyder, at efterspørgslen efter virksomhedens produkter er stor, og derfor ønsker KPK også at gøre deres døre og vinduer tilgængelige for endnu flere håndværkere og deres kunder, påpeger Peter Bechmann.

Derudover har virksomheden også – ligesom showroomet i København – udviklet det i en virtuel udgave, så håndværkerne eller virksomhedens sælgere enten ved en skærm eller over telefonen kan guide igennem udstillingen og således vise nøjagtig det samme frem, som man kan se i det fysiske lokale.

Forfatter

Related posts

Top