KPK forlænger sponsoraftale med landsholdet

Mors-virksomheden KPK Døre og Vinduer og Dansk Håndbold Forbund har netop underskrevet en ny toårig sponsoraftale.

Kvindelandsholdet kan således glæde sig over, at det ikke bliver sidste gang til Verdensmesterskabet 2021, de løber på banen med KPK’s logo på tøjet.

Aftalen er forlænget frem til 2024, hvor herrelandsholdet som noget helt nyt også indgår. Det vil sige, at KPK’s logo nu også vil være at finde på gulvbanderne, når herrelandsholdet spiller kampe.

– Vores sponsorat har uden tvivl øget kendskabsgraden til vores brand. Og dét kombineret med blandt andet et stort engagement fra både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere betyder, at vi endnu en gang forlænger det gode samarbejde – og nu også med herrelandsholdet som en del af aftalen, fortæller salgschef hos KPK Døre og Vinduer, Peter Bechmann.

– Med den nye aftale kan vi således invitere kunder ikke alene til damernes kampe, men også til herrernes. På den måde kan vi tilbyde endnu mere til vores samarbejdspartnere og komme endnu bredere ud til befolkningen, mens sponsoraftalen samtidig giver os flere geografiske muligheder og generelt mere fleksibilitet, tilføjer han.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top