Vi forlænger sommeren med orangerier

Når det gælder tilbygninger og andre former for udendørsbygninger, er opvarmede orangerier det nye sort hos danskerne. Sådan lyder erfaringerne fra blandt andre Outrup Vinduer & Døre på Mors, som i øjeblikket oplever en stor efterspørgsel på glastilbygninger.

Engang var det udestuer, der stod øverst på danskernes ønskeliste, når der skulle bygges til på boligen. Men i dag er det i stigende grad orangerier, hvor store glaspartier udgør både vægge, døre og tag.

– For bare tre til fem år siden var orangeringer ikke i så stort fokus, som det er i dag – og især ikke specialløsninger inden for døre og vinduer til denne type bygninger. Men i dag er det en løsning, som vi ofte beskæftiger os med i vores produktion, fortæller salgschef hos Outrup Vinduer & Døre, Jan Kampman.

– Og her bliver der i stigende grad stillet krav til det, vi leverer. Eksempelvis efterspørger danskerne i dag orangerier, som er permanentopvarmet, og da bygningen er bygget op omkring vinduer og store glaspartier, er vores opgave her en helt central del af hele byggeriet. Derfor er det også vigtigt, at vi leverer løsninger med en særdeles god isoleringsevne, fortsætter han.

Foto: Arte Glasbyg

Forfatter

Related posts

Top