Vær opmærksom på vejarbejde ved hovedvej nær Holstebro

Kører du på rute 16 ved Holstebro for eksempel på vej på arbejde, kan det være en god idé i en periode at køre hjemmefra i god tid. Mandag den 5. september starter Vejdirektoratet arbejdet med at lægge ny asfalt på en strækning på fire kilometer. Vejarbejdet starter mandag den 5. september og varer ca. fire uger frem. I perioden kan man som trafikant passere strækningen ved hjælp af omkørsel og signalregulering.

Vejdirektoratet oplyser i en pressemeddelelse, at udskiftningen af slidt asfalt på strækningen på Viborgvej mellem Sletten og motorvejen ved Holstebro sker grundet slitage. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Vigtig information til trafikanterne

Vejarbejdet er opdelt i tre delstrækninger og kommer til at foregå i dagtimerne. Dog vil arbejdet på de to berørte rundkørsler blive udført i aften- og nattetimerne.

For trafikanter betyder det, at de skal passere strækningen ved hjælp af omkørsel og signalregulering.

På strækningen vest for Mejrup bliver vejen spærret, og der vil være omkørsel via Sletten. Det samme er tilfældet for strækningen gennem Mejrup by, hvor der vil blive etableret omkørsel via Elkjærvej/Store Claus, mens der på strækningen øst for Mejrup bliver indført signalregulering. Beboere på de spærrede strækninger har adgang med forsigtig kørsel i arbejdsområdet.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Arkivfoto: Vejdirektoratet

Forfatter
Tags ,

Related posts

Top