Torsten Schack Pedersen: -Stem personligt uanset hvilket parti du stemmer på

Det er ikke helt ligegyldigt hvor og hvordan du sætter dit kryds til folketingsvalget. De personlige stemmer kan nemlig få afgørende betydning for den enkelte kandidat.

Derfor opfordrede de lokalt opstillede kandidater fra Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti igår vælgerne til at stemme personligt – og det samme gør nu Venstre’s lokale kandidat Torsten Schack Pedersen:

– Hvis man bare stemmer på listen, så overlader man det til de andre vælgere at afgøre, hvilke kandidater der bliver valgt. Så derfor er min klare opfordring, at uanset hvilket parti, man stemmer på, så tag og stem personligt, for så er man også med til at bestemme, hvem der bliver valgt for de enkelte partier, siger Torsten Schack Pedersen til TV Midtvest og fortsætter:

Konkurrenter men alligevel frontkæmpere for Thy og Mors. Simon Kollerup fra Socialdemokratiet og Venstres Torsten Schack Pedersen. Fotoet er taget i forbindelse med Folketingsvalget i 2015.

– Allerhelst vil jeg jo have, at de stemmer på mig og på Venstre, men hvis man nu af uransagelige årsager skulle stemme på Socialdemokratiet, så er min klare opfordring til thy- og morsingboerne at stemme på Simon Kollerup (Socialdemokratiet, red.), siger Torsten Schack Pedersen.

Foto: Katja Holm

Forfatter

Related posts

Top