Afvist af transportministeren

Morsø Kommune’s borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) har endnu ikke opgivet kampen om at lade Vilsundbroen forblive bemandet af lokale brovagter.

Regeringen har i samråd med Vejdirektoratet besluttet, at broen fra årsskiftet skal fjernstyres fra Aalborg – en beslutning, som Hans Ejner Bertelsen er bekymret for.

– Vi så for kort tid siden, at broen ikke bare passer sig selv, og at klappen kan falde ned. Jeg er meget uforstående overfor, at Regeringen nu vil gennemføre en automatisering af broen, skriver han bl.a. i et læserbrev.

For nyligt lykkes det Hans Ejner Bertelsen sammen med bl.a. Thisted Kommunes borgmester Ulla Vestergaard (S) at få et virtuelt møde i stand med Transportminister Benny Engelbrecht (S).

– Det har været meget svært at få et møde i stand, men vi lykkedes dog med at få adgang til ministeren på et kort digitalt møde. På mødet lykkedes det ikke at skabe forståelse for vore bekymringer, og samtlige af vore argumenter blev afvist af ministeren, lyder det fra Hans Ejner Bertelsen.

Derfor rækker han i sit læserbrev igen ud efter den lokalvalgte Erhvervsminister Simon Kollerup (S) og andre lokalt valgte folketingsmedlemmer, som forhåbentlig vil arbejde lige så ihærdigt som Torsten Schack Pedersen (V) for at få omstødt beslutningen.

LÆS OGSÅ:

Kritik af minister: – En ansvarsfraskrivelse af en anden verden

 

Forfatter

Related posts

Top