Thy-Mors Energi laver straks-udbetalinger for 10,4 mio. kr.

Thy-Mors Energi laver straks-udbetalinger for 10,4 mio. kr. til leverandører.

Koncernens betalingsbetingelser over for leverandører suspenderes i første omgang indtil 1. maj 2020, hvilket betyder, at alle regninger blive betalt lige så hurtigt, som de kan blive valideret. Det oplyser Thy-Mors Energi i en pressemeddelelse.

Med dette initiativ ønsker Thy-Mors Energi at understøtte de enkelte leverandørers likviditet i denne tid, hvor
Coronavirus og følgerne heraf har ramt Danmark og ikke mindst erhvervslivet hårdt. For Thy-Mors Energi er det en lille håndsrækning, men den kan være vital for mange af koncernens lokale leverandører.

– Normalt har Thy-Mors Energi en betalingsfrist på 30 dage over for leverandører, men den ophæver vi indtil 1. maj i et forsøg på at hjælpe bedst muligt i den her særlige situation, forklarer Lars Peter Christiansen, adm. direktør i Thy-Mors Energi, og fortsætter:

– Thy-Mors Energi er heldigvis en velkonsolideret virksomhed, som godt nok på det operationelle plan også er påvirket af Corona-situationen. Sammenligner vi os med andre virksomheder, så er vi dog ikke nævneværdigt påvirket rent økonomisk, og derfor mener vi også som lokalt andelsselskab, at det er på sin plads, at vi iværksætter dette initiativ for at støtte op om det lokale erhvervsliv, afslutter han.

Foto: Thy-Mors Energi

Forfatter

Related posts

Top