Thy Awards: Der venter et brag af en fest

Der er i den grad lagt op til et brag af en fest, når foreningslivet i Thisted Kommune skal hyldes ved Thy Awards den 29. april.

Awardshowet er Thisted Kommunes årlige hyldest til alle foreningsledere, trænere og udøvere i kommunens mere end 230 folkeoplysende foreninger. Arrangementet afholdes i Thy Hallen med mad fra Hotel Thinggaard og næsten 600 spisende gæster.

Traditionen tro skal makkerparret Brian Lykke og Morten Kristensen være værterne, som binder hele aftenen sammen.

Showet består af forskellige indslag og underholdning, alt sammen for at give de frivillige ledere og udøvere et skulderklap og en aften, hvor det handler om, at de skal forkæles. Aftenen indeholder desuden påskønnelse af idrætsudøvere, som på fornemmeste vis har præsteret og sat Thisted Kommunes foreningsliv på landkortet. Arrangementet afvikles som en ”sportsgalla” med underholdning, musik og meget mere. Aftenen sluttes af med ”afterparty”, hvor foreninger på kryds og tværs har rig mulighed for at hygge, snakke og evt. tage en lille dans.

Alle kan købe adgang til arrangementet, men de folkeoplysende foreninger har fået tilbudt 2 fribilletter.

Nedenstående priser skal uddeles, og i næste uge kan du her på siden læse om de nominerede

  • Årets Forening
  • Årets Ungleder
  • Årets Talent
  • Årets Sportsnavn i Thy
  • Årets Leder

Desuden vil der blive givet en påskønnelse til hold eller enkeltpersoner, som i løbet af det forgangne år har opnået store sportslige resultater.

Arkivfoto: Thisted Fritid, Facebook

Forfatter
Tags

Related posts

Top