Thy Awards afslører de nominerede til Årets Forening

Den sidste fredag i januar løber Thy Awards af stablen for 6. gang hvor frivillige og idrætsudøvere i hele Thisted Kommune hyldes.

I løbet af aftenen vil der blive uddelt 5 priser: Årets Forening, Årets Talent, Årets Ungleder, Årets Sportsnavn og Årets Leder. Og nu løftes sløret for hvem de nominerede i kategorien Årets Forening er.

De nominerede til ”Årets forening” 2019 er:
– Thy Squash
– Hurup Gymnastik- og Ungdomsforening
– Hundborg/Midtthy Rideklub

Thy Squash har til huse i Vestervig-Agger hallen, og tilbyder squash for alle aldre. De har på kort tid formået at udvikle nogle af de bedste spillere i Danmark, og er samtidig den første squashklub herhjemme der er blevet ATK-certificeret (Aldersrelateret Trænings Koncept). Klubben råder over fire landsholdsspillere og har de senere år oplevet en stor fremgang i antallet af medlemmer.

Hurup Gymnastik- og Ungdomsforening er en meget aktiv forening, som udover gymnastik også tilbyder svømning og badminton. Foreningen lægger stor vægt på, at medlemmerne oplever glæden ved idræt, har en god omgangstone og respekt for hinanden, mens de skaber idrætslige og sociale relationer.

Hundborg/Midtthy Rideklub har både dressur, spring og handicapridning/ridefysioterapi på programmet. De har både bredderyttere og eliteryttere i klubben.

Med prisen følger som ”Årets forening” følger 10.000 kr. til foreningens egen disposition.

De nominerede i de øvrige kategorier afsløres løbende i den kommende tid.

Arkivfoto: Christian Kjeldsen

Forfatter

Related posts

Top