Thy Awards 2021 aflyses – men priserne vil stadig blive uddelt

I løbet af 2020 er der sket en endeløs række af aflysninger på grund af corona-pandemien. Men nu begynder aflysningerne for næste år også at tikke ind.

Tidligere idag har her på siden fortalt, at Thisted Bryghus aflyser den årlige generalforsamling i sin traditionelle form med bl.a. gule ærter til aktionærerne – og nu aflyses også Thy Awards.

Det fortæller formand for Børne- og Familieudvalget i Thisted Kommune Søren Kanne Zohnesen (V).

– Vi følger den indstilling, som ligger fra forvaltningen, desværre, fortæller han.

Børne- og familieforvaltningen har indstillet, at Thy Awards 2021 aflyses på baggrund af stor usikkerhed om forsamlingsforbuddet.

– Skal vi i gang med at stable sådan et event på benene skal vi aktiverer en lang række frivillige, og hvis så skal aflyse det hele bliver det bare endnu mere smertefuldt, så det tør vi ikke løbe an på, uddyber Søren Kanne Zohnesen.

Dertil kommer også risikoen for et økonomisk tab. Dertil skriver forvaltningen i sin redegørelse til politikerne, at:

– Thy Awards er en krævende opgave for Fritidssektionen, hvorfor det også er vigtigt, at udbyttet af at afvikle Thy Awards i skyggen af COVID-19, fortsat vurderes at være indsatsen værd.

Online-hyldest
I stedet vil der blive arbejdet på, at afvikle Thy Awards i en reduceret og online udgave hvor der stadig vil blive uddelt en række priser.

– Efter et hårdt år med COVID-19, lukninger, sprit, læsning og tolkning af retningslinjer og utallige timers rengøring har foreninger og frivillige i den grad stadig brug for et skulderklap for at holde humøret oppe og bevare optimismen. Målet er at give foreningerne en oplevelse af stadig at være værdsat og være en del af et fælles foreningsliv i Thisted Kommune, skriver forvaltningen.

– Dette ønskes gjort via et livestream event med flere af de elementer, som vi kender fra Thy Awards. Der skal både være underholdning, den gode historie, et godt grin og mulighed for fællesskab og hygge i egen forening. Tanken er at det afvikles på en hyggelig og intim lokation med plads til max. 50 deltagere, hvor aftenen styres af en nærværende og entusiastisk vært samtidig med, at det livestreames ud i alle de foreninger, som ønsker at “deltage”.

Der vil være fokus på de påskønnede og muligvis uddeles nye priser med udspring i et helt specielt år for foreningerne.

Der livestreames fra udvalgte foreninger rundt i Thy, så man mærker stemningen og tager temperaturen på Foreningsthy.

Thy Awards har de senere år samlet 800-1000 mennesker i Thy Hallen til fejring af foreninger, frivillige og sportsudøvere.

Du kan se alle de foregående års vindere HER.

Arkivfoto: Thisted Fritid, Facebook

Forfatter

Related posts

Top