Stor opbakning og varm velkomst til ny forstander

Flaget var hejst på Blidstrup Efterskole på Mors i fredags hvor skolens nye forstander Kristen Gubi Glintborg og hans familie blev officielt budt velkommen med en reception.

Opbakningen var ikke til at tage fejl af. Blandt gæsterne var selvfølgelig skolens elever og ansatte, familier, venner af skolen og bestyrelsen, skolekredsen, tidligere forstandere på Blidstrup Efterskole og forstander-kollegaer fra andre efterskoler og derudover også et stort fremmøde fra lokalsamfundet.

– Jeg er meget stolt og glad for det store fremmøde der var til receptionen. Jeg oplevede i dag (i fredags, red.) at Blidstrup samler generationer i fælles skolehistorie, og at der er stor respekt og glæde i lokalsamfundet, for at jeg har påtaget mig ansvaret for at føre efterskolen videre. Som ung familie der flytter til Sydmors, er det fantastisk at opleve den tro alle har til, at vi er de rette til at bære Blidstrup ind i et nyt kapitel, lød det fra den nye forstander.

Kristen Gubi Glintborg har en vision om at drive Blidstrup Efterskole videre på det eksisterende værdigrundlag, men har også mange udviklingsideer i ærmet, som alle har til formål at dygtiggøre eleverne menneskeligt, fagligt og kreativt. En stor drøm er at styrke efterskolens linjeudbud i de kommende år, ved at gøre et større brug af de kvaliteter der er i og omkring efterskolen.

– Mors har så meget godt at byde på, og vi skal gøre alt for at vores efterskole bliver kendt for at have et tydeligt fagudbud med en lokal forankring, hvor eleverne oplever mening, relationer og ejerskab i undervisningen. At være elev på Blidstrup Efterskole skal være et år eller to, hvor man oplever at blive mødt af lærere der har en passion for at dele liv, håndværk og viden med unge mennesker. Og hvor man selv får lov til at dyrke det håndværk, det fag eller den interesse man har. Vi er en efterskole med plads til alle, og det vil vi på ingen måde lave om på, selvom der sker nye tiltag fremover.

Kristen Gubi Glintborg startede i sit nye job som forstander på Blidstrup Efterskole d. 21. oktober. Han og familien flyttede i efterårsferien ind i forstanderboligen. Han er oprindeligt fra Christiansfeld i Sønderjylland og hans kone er fra Sillerslev på Mors. Hun havde i øvtigt første arbejdsdag på skolen som uddannelsesvejleder og lærer d. 1. november.

Forfatter

Related posts

Top