Blidstrup Efterskole inviterer til drive-in julemarked

Julen nærmer sig og det er overraskelsernes tid – ikke mindst i disse coronatider.

Blidstrup Efterskole inviterer derfor i år både forældre og andre gæster velkommen til Drive-in Julemarked. Det foregår fredag den 27. november fra kl. 15-17.

Konceptet er meget simpelt: Se varerne på efterskolens facebookside, send bestillingen på mail og kom og afhent varerne i efterskolens juleudsmykkede håndværkergård, forklarer efterskolen i en pressemeddelelse.

– Eleverne producerer igen i år hjemmelavet kunsthåndværk og søde sager til juletiden. Derudover giver de deres arbejdskraft til lokale virksomheder, alt sammen for at tjene penge ind til dem, der har brug for en hjælpende hånd her i julemåneden, står der videre.

Alt overskud går til de lokale hjælpeorganisationer Skjult nød på Mors, Næstehjælperne Thy-Mors og Samklang.

– Idéen er igen at producere noget til gavn og glæde for andre. Men i år, hvor vi alle er berørt af coronakrisens usikkerhed, giver det ekstra mening at støtte dem der bor tæt på os. Vi håber derfor på, at vores drive-in marked bliver godt modtaget og at mange vil lægge vejen forbi os næste fredag, så vi kan give en god gave videre til de familier, der har brug for hjælpen, siger forstander Kristen Gubi.

Forfatter

Related posts

Top