SF klar med spidskandidater i Thy og på Mors

Viggo Vangsgaard, der for tre et halvt års tid siden blev valgt til kommunalbestyrelsen på Mors for Socialdemokratiet, er nu officielt blevet valgt som spidskandidat for SF, som han skiftede til sidste sommer efter at have været løsgænger i en periode.

Det står klart efter SF Thy-Mors mandag aften afholdt et virtuelt medlemsmøde, hvor også Morten Bo Bertelsen blev genvalgt som kandidat i Thisted Kommune.

– I Thisted Kommune har vi brug for et generelt løft af velfærden. Kommunen halter bagefter både for børn og unge, for handicappede og på det sociale område, lyder det fra formand Thorkil Olesen.

Morten Bo Bertelsen har tidligere repræsenteret Socialdemokratiet, men er skiftet til SF. Foto: Thisted Kommune.

– Thisted kommune udnytter ikke den ramme som er til rådighed for bedre velfærd, hvilket er ærgerligt. SF har med Morten Bo i hele valgperioden kæmpet for bedre vilkår, men indsatsen skal styrkes. SF håber i det hele taget på et bredere samarbejde i den kommende kommunalbestyrelse, fortsætter han.

I Morsø Kommune har SF kæmpet for både børn, unge og ældre samt kultur for hele øen, fortæller Thorkil Olesen videre.

– Det grønne område har haft en helt central plads i SF’s politik. Med Viggo i kommunalbestyrelsen vil SF kæmpe for mere naturgenopretning, sikring af rent drikkevand, grøn transport og for at gøre Mors mere attraktiv som børne- og ungevenlig, herunder særlig opmærksomhed på truede børnefamilier.

SF Thy-Mors udpeger de øvrige kandidater, når det er muligt at mødes igen. Flere kandidater har allerede nu meldt sig på banen.

Foto: Per Bech/Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top