Prisvindende restauratør stopper i Limfjordens Hus

Efter fem år som forpagter af Limfjordens Hus i Glyngøre, siger den 29-årige Daniel Justesen til december tak for denne gang.

I stedet flytter han til Aarhus, hvor han vil starte et nyt restaurantprojekt op i samarbejde med sin nuværende restaurantchef, den 22-årige Anne Bach Mortensen.

– Jeg er nu kommet til det punkt, hvor jeg fagligt ikke kan udvikle mig mere i de rammer, vi navigerer i samtidigt med, at jeg har mod på større udfordringer, fortæller han og takker samtidig for den enorme opbakning han har fået fra første dag i Glyngøre.

Daniel Justesen vandt sidste år prisen som Årets Iværksætter ved Skive Awards, og tidligere i år løb restauranten med prisen som Årets Restauration ved samme prisuddeling. Dertil kommer, at Limfjordens Hus er en af Vestjyllands bedst anmeldte restauranter.

– Jeg har fået en mulighed i Aarhus, som man kun får en gang i livet. Og selvom det har været en rigtig svær beslutning, er det den rigtige beslutning, siger Daniel Justesen.

Restauranten kører som normalt
Sidste åbningsdag i Limfjordens Hus er den 22. december 2019, og Daniel Justesen og Anne Bach Mortensen vil – såfremt det ikke lykkes bestyrelsen at finde en ny forpagter – gennemføre de planlagte konfirmationer i foråret 2020.

Frem til den 22. december vil alt være som normalt i Limfjordens Hus, der fortsat laver selskaber og tager mod bestillinger frem til lukningsdagen.

– Vi ønsker at slutte på toppen, og den får max gas helt indtil det sidste, slutter Daniel Justesen.

Bestyrelsen bag Limfjordens Hus går nu i gang med et finde en ny forpagter til spisestedet.

Foto: Limfjordens Hus

LÆS OGSÅ:

Daniel fra Limfjordens Hus er Årets Iværksætter

 

 

Forfatter

Related posts

Top