Online workshop om fremtidens outdoor-turisme

Imorgen fra 09.00-12.00 afholder Destination Limfjorden et webinar med oplæg og workshop, som har fokus på outdoor. Der ses nemlig en stigende efterspørgsel inden for outdoor-turisme, og derfor vil morgendagens workshop have fokus på, hvordan outdoor-markedet ser ud, hvad der rører sig og hvad fremtidens outdoor turister ønsker.

– Vi vil kigge på hvilke barrierer der kan være, for at få disse turister til at benytter sig af vores tilbud, hvor potentialerne ligger og hvad konkurrenceparametrene er. Derudover kommer vi med konkrete eksempler på nogle, der har tilpasset deres tilbud samt med løsningsforslag i form af samarbejde på tværs, siger Kristina Lehmann Schjøtt, direktør for Destination Limfjorden.

Til webinaret holder Marie Vestergaard Madzak fra Teknologisk Institut og Thomas Kjerstein fra Nordic Destination oplæg og workshop om mulighederne, udfordringerne og mulighederne for samarbejder inden for outdoorturismen.

Marie Vestergaard Madzak (ph.d.) kan omsætte teoretisk materiale til reel indsigt i produktudvikling og finder glæde i at se det anvendt i praksis. Marie arbejder med brugercentreret forretningsudvikling, primært inden for turisme og oplevelsesøkonomi. Derudover faciliterer hun innovationsprocesser og konceptudvikling baseret på forbruger- og markedstendenser.

Thomas Kjerstein er ejer af konsulentvirksomheden Nordic Destination, som arbejder med best practice indenfor turisme- og destinationsudvikling med fokus på værdikæder og erhvervsudvikling. De samler, professionaliserer og tilgængeliggør aktører og aktiviteter og øger den samlede leverancekapacitet af efterspurgte kvalitetsoplevelser for den moderne turist. Workshoppen er en del af projektet ‘Back to Business – Back on Track’

PROGRAM
09.00: Velkomst ved Destinationsdirektør Kristina Lehmann Schjøtt
09.05: Projektet Back to Business-Back on Track – hvordan kan det hjælpe din virksomhed?
09.15: OUTDOOR – oplæg og workshop v/ Marie Vestergaard Madzak, Teknologisk Institut og Thomas Kjerstein, Nordic Destination
11.45: Opsamling på dagen
12.00: Tak for i dag

Foto: Destination Limfjorden

 

Forfatter

Related posts

Top