Destination Limfjorden viste sig frem i Holland

Destination Limfjorden, som er et turismesamarbejde mellem Morsø, Skive og Struer Kommune, har været på charmeoffensiv i Holland.

VisitDenmarks markedskontor i Holland havde i samarbejde med den danske ambassade i landet inviteret både danske destinationer og flere hollandske journalister indenfor mad, livsstil og rejser til at deltage i et gastroevent, så journalisterne kunne blive informeret og inspireret af, hvilke skønne og unikke oplevelser der findes i Danmark.

– Det var virkelig et spændende program og mulighed de gav os, for at komme helt tæt på de hollandske journalister. På den måde kan vi nemmere få spredt nogle frø rundt omkring, så flere hollænder i fremtiden ved hvor Limfjordslandet er, samt vil se os, som en oplagt feriedestination, fortæller en begejstret Kristina Lehmann Schjøtt, direktør for Destination Limfjorden.

Efter tyskerne er hollænderne de vigtigste udenlandske turister for Destination Limfjorden, fortæller hun:

– Og vi vil gerne have flere af dem.

Med sig til Holland havde Destination Limfjorden blandt andet smagsprøver på Limfjordsøsters – og de faldt efter sigende i god smag hos de fremmødte hollandske journalister.

Forfatter

Related posts

Top