Østerild-købmand hjælper lokal idrætsforening i en svær tid

Da det kom den lokale købmand i Østerild Matias Paaske for øre, at den lokale idrætsforening stod til at miste 100.000 kroner på grund af aflysningen af Thy Rock, tog han affære.

I samarbejde med den fond, som er medejer af Dagrofa, der leverer varer til bl.a. SPAR-butikkerne, som Min Købmand i Østerild hører under, er det nemlig lykkes at finde 40.000 kroner, som nu bliver doneret til I.F. Nordthy.

– I disse corona tider er der mange erhverv og ikke mindst foreninger, som er hårdt ramt. Vi har valgt, at gøre en ekstra indsats for vores lokalsamfund og foreningsliv ved at støtte op om vores lokale boldklub IF Nordthy.
Dette kan KUN lade sig gøre, fordi vi har alle vores kunder, som støtter vores butik så flot, så vi er meget taknemmelige for, at vi kan give noget tilbage til foreningslivet, skriver den lokale købmand på Facebook.

Og selvom donationen ikke helt lukker hullet i forhold til de penge, som foreningen forventede at få ud af samarbejdet med Thy Rock, gør de alligevel gavn:

– Det betyder rigtig meget og giver klubben mulighed for at fortsætte de aktiviteter vi har i IF Nordthy, til glæde for både børn, voksne og frivillige. Vi er som de fleste andre klubber ramt på forskellig vis af nedlukning, pga. corona krisen, hvorfor det glæder os at vi med dette sponsorat kan tilbyde alle vores medlemmer de samme betingelser som før coronakrisen satte ind, udtaler formand for I.F. Nordthy, Nicolai Møller.

Foto: Min Købmand Østerild v/Matias Paaske

Forfatter

Related posts

Top