Thybo, tjek din e-boks

Flere tusinde thyboer har modtaget et link til et spørgeskema, der skal hjælpe med at identificere den enkelte landsbys helt særlige kvaliteter.

Det er Thisted Kommune, der har sat gang i et arbejde med strategisk planlægning for landsbyer med mellem 200-1000 indbyggere.

Det er vigtigt, at de kommer med på råd, fordi det selvfølgelig er dem, der kender landsbyen bedst, og dem der allerede gør og har gjort et kæmpe stykke arbejde for deres byen.

– Der er en hel masse viden om et område, som man kun kan have, hvis man har valgt af bosætte sig og have sin hverdag netop dér. Derfor håber vi, at der er rigtig mange, der har lyst til at bidrage og svare på spørgeskemaundersøgelsen, så vi får det bedst mulige udgangspunkt for at udarbejde strategien, siger Clara Dybdal, der er planlægger hos Thisted Kommune, til kommunens hjemmeside.

Kort fortalt skal der udarbejdes en overordnet strategi for landsbyerne, så der kommer en fælles forståelse for kvaliteterne i landsbyerne, og hvordan de stedbundne potentialer og kvaliteter kan understøttes endnu mere i fremtiden.

Fakta:

  • Spørgeskemaundersøgelsen er sendt ud til borgere, der bor i og om omegnen af landsbyer med mellem 200-1000 indbyggere.
  • Landsbyerne er Vilsund, Agger, Vestervig, Sennels, Sjørring, Ydby, Østerild, Vesløs, Frøstrup, Ræhr, Hundborg, Koldby, Bedsted, Hillerslev, Sundby, Hørdum og Vorupør.
  • Der er allerede modtaget over 1700 besvarelser.
  • Spørgeskemaet skal besvares senest den 8. juli.
  • Du kan finde spørgeskemaet via brevet i din e-Boks eller linket her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=G92GJVGWL6C2

Foto: Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top