Nye ansigter hos Destination Limfjorden

Destination Limfjorden, som turismesamarbejdet mellem Struer, Skive og Morsø kommuner er blevet navngivet, har nu ansat destinationens fjerde og femte medarbejder.

– Der har været stor interesse for at arbejde med udvikling i Destination Limfjorden, og for at styrke teamet, har vi udvidet med to nye spændende kompetencer, oplyses det i en pressemeddelelse.

Bo Bredal Immersen, der har erfaringer med sig fra bl.a. VisitNordjylland og Nationalpark Thy, startede hos Destination Limfjorden den 5. oktober, og har ved siden af jobbet hos Destination Limfjorden virksomheden Thybo & co., der hjælper virksomheder med at mindske deres klimaaftryk og miljøbelastning.

– Bo’s store viden om bæredygtighed og turisme vil være en rigtig stor og vigtig kompetence for Destination Limfjorden. Udover hans viden om bæredygtighed har han stor erfaring med projektledelse og -styring, fundraising og netværkskoordinering, fortæller Kristina Lehmann Schjøtt, direktør for Destination Limfjorden.

Bo Immersen. Pressefoto

Som projektleder skal han være med til at fremme væksten hos Destination Limfjordens turismeerhverv samt videreudvikle allerede søsatte projekter.

– Limfjorden er noget særligt for mig. Jeg nyder den hver dag fra mit køkkenvindue, hvor jeg også kan se Hanklit, som konstant ændrer udtryk alt efter vejr og årstid. Jeg glæder mig til at komme i gang med at bidrage til Destination Limfjordens udvikling inden for især outdoor og bæredygtighed, hvor jeg har nogle særlige styrker , fortæller Bo Bredel Immersen.

Seneste skud på stammen er Charlotte Danefeld, der netop er tiltrådt Destination Limfjorden. Hun kommer med en bred erfaring fra arbejdet i spændingsfeltet imellem kultur- og oplevelsesindustrien. Derudover har hun en stor erfaring med bl.a. fødevarenetværk, som er en af Destination Limfjordens indsatsområder.

– Charlotte er et kendt ansigt på især Skiveegnen, og kan udover lokal viden også bidrage med stor erfaring indenfor kommunikation, projektledelse, markedsføring og udvikling. Med de seneste to ansættelser har vi nu et stærkt team, der skal bidrage til udviklingen af turismeerhvervet i de tre kommuner. Charlotte skal sidde med udviklingsdelen af turismeindsatsen, herunder til en start udviklingen af Destination Limfjords gæsteservicekoncept, fortæller Kristina Lehmann Schjøtt, direktør for Destination Limfjorden.

– Jeg har været turist på min egen egn altid og elsker den helt unikke natur vi har, især langs vores lange kyststrækning. Vi har mange skjulte perler, som selv for os lokale kan være hemmelige og gemte. Jeg glæder mig utroligt meget til at være med til at løfte vores perler frem i lyset, så alle, både lokale og nationale gæster, får det fulde overblik over unikke oplevelser i Destination Limfjorden. Det er også en personlig glæde fortsat at kunne byde ind med mine kompetencer til egnens udvikling, som har været omdrejningspunktet for mit engagement i mit arbejdsliv de sidste 10 år, lyder det fra Charlotte Danefeld.

Forfatter

Related posts

Top