Ny bestyrelse for Hanstholm Havn har konstitueret sig

Hanstholm Havns bestyrelse var i går samlet til bestyrelsesmøde, hvor en ny konstituering fandt sted som følge af Kristian Jensens nylige exit.

Ny bestyrelsesformand er tidligere branchedirektør i DI Transport, Michael Svane. Den nye havneformand vil fokusere på Hanstholm Havns fortsatte udvikling som markant fiskerihavn kombineret med at være en stærk serviceklynge og et kraftcenter for den grønne omstilling.

Havnebestyrelsen udpeger selv sin formand blandt erhvervsrepræsentanter udpeget af kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune. Her er tale om erhvervsprofilerne Michael Svane, Søren Mattesen, Marianne Nielsen og Lone Saaby, der bibringer havnen mange års erhvervserfaring. Der var på gårsdagens bestyrelsesmøde enighed om at konstituere Michael Svane som ny havneformand.

Michael Svane. Pressefoto

Michael Svane er 64 år og uddannet jurist med mere end 25 års erfaring fra transportbranchen. Han har blandt andet arbejdet for Danske Vognmænd, DTL og Dansk Industri. Søren Mattesen er CEO for opdrætsvirksomheden Sashimi Royal A/S Hanstholm Havn. Marianne Nielsen er uddannet ingeniør og arbejder som direktør for Drift og Infrastruktur i SDC A/S. Lone Saaby er direktør for Education Esbjerg.

De seks øvrige bestyrelsesmedlemmer har siddet i havnens bestyrelse siden 16. marts i år.

Forfatter

Related posts

Top