Michael Svane udnævnt som formand for Rådet for Sikker Trafik

Den nytiltrådte formand for Hanstholm Havns bestyrelse Michael Svane, skal i fremtiden ikke kun beskæftige sig med søfart.

Han skal nemlig også være med til at styrke trafiksikkerheden på vejene. Den tidligere mangeårige direktør for DI Transport er blevet udnævnt som formand for Rådet for Sikker Trafik. Det oplyser rådet i en pressemeddelelse.

Det er transportminister Trine Bramsen (S) der har udnævnt Michael Svane efter indstilling fra alle Rådet for Sikker Trafiks medlemmer

– Jeg har i mine mange år i transportbranchen arbejdet for, at erhvervslivet går forrest i indsatsen for en langt bedre trafiksikkerhed på vores veje, cykelstier, i by og på land. Jeg ser meget frem til at fortsætte denne indsats som formand for Rådet, udtaler Michael Svane.

-Jeg ser også frem til at gøre en målrettet indsats sammen med Rådets medlemmer, myndigheder og ikke mindst med Rådets ledelse – direktør og forretningsudvalg – og de mange dygtige medarbejdere. Vi har en bunden opgave med at sikre, at alle trygt og sikkert kan begive sig ud i trafikken, slutter den nyudnævnte formand.

Foto: Hans Søndergaard

Forfatter

Related posts

Top