Nu genåbner Falck sine lyntestcentre

Det stigende smittetal i forhold til coronavirus betyder, at der igen åbnes lyn-testcentre over hele landet.

Falck åbner fra i dag for testcentre i bl.a. Region Nordjylland, hvor borgerne som tidligere hurtigt og gratis kan blive kviktestet for Corona.

– Vi har været forberedt på, at denne situation kunne opstå og vi har derfor haft et beredskab klar, så vi hurtigt kunne åbne for vores testcentre igen. I denne uge åbner vi op i de større byer og i de områder, hvor vi erfaringsmæssigt ved, at der er størst efterspørgsel på tests, så vi sammen med regionerne sikrer, at vores testcentre er tilgængelige for danskerne, hvor de har mest brug for dem, siger ansvarlig for Falcks testindsats, ambulancedirektør Jørgen Mieritz.

Der er allerede  åbent for kviktest i Aalborg lufthavn. Derudover forventes det, at der i løbet af onsdagen og torsdagen åbnes testcentre i bl.a. Thisted.

Adresser og åbningstider på testcentrene vil løbende blive opdateret på Falcks hjemmeside i takt med, at praktikken falder på plads. Åbningstider og adresser kan være anderledes i forhold til tidligere, og derfor opfordrer Falck til, at borgerne løbende holder sig orienteret på Falcks hjemmeside.

Foto: Falck

Forfatter

Related posts

Top