Nej til naturnationalpark i vores kommune

Læserbrev af Peter Skriver Nielsen (A), medlem af kommunalbestyrelsen i Thisted og Ida Pedersen (A), medlem af kommunalbestyrelsen i Thisted

Naturnationalpark feberen raser i Thy…

Men et faktum er, at:

Et bredt flertal, 25 mod 2 i Kommunalbestyrelsen i Thisted kommune besluttede den 28. august 2021, til pkt. 149:

At der ikke ønskes en naturnationalpark i Thisted Kommune med baggrund i de beslutninger, som lå til grund for etableringen af Nationalpark Thy.

Et faktum er også at:

Rammerne for Danmarks kommende naturnationalparker på statens arealer kom på plads, efter at Socialdemokratiet, SF, Radikale Venstre, Enhedslisten, Konservativt Folkeparti, Liberal Alliance og Alternativet stemte for den nye lovramme, til miljøminister Lea Wermelins lovforslag i Folketinget, den 3. juni 2021.

Med disse fakta i mente står det helt klart, at når det gælder: Socialdemokratiet, SF, Radikale Venstre, Enhedslisten, Konservativt Folkeparti og Liberal Alliance lokalt, så bakker vi ikke op om vore partiers holdninger vedtaget i folketinget.

Det står også klart, at der ikke er blevet lyttet til det klare signal, der er sendt fra kommunalbestyrelsen om, ”At der ikke ønskes en naturnationalpark i Thisted Kommune” .

Det er totalt blevet overhørt i det arbejde med udpegninger, der har pågået siden, hvor det sidst er udmeldt, at nogle er blev taget ud i forhold til udpegninger, og andre er kommet til.

I begge tilfælde fordi der er, blevet lyttet til både modstand og ønsker, men ikke vores.

Vi finder dette meget underligt, ikke mindst set i forhold til de udmeldinger der er sendt fra både kommunalbestyrelsen, vores Borgmester Ulla Vestergaard til medierne, og de enkelte partiers udmeldinger ligeledes til forskellige medier og på de Sociale medier.

Vi og den Socialdemokratiske gruppe i kommunalbestyrelsen ryster ikke på hånden. Vi mener det vi stemte for den 28. august 2021 i Kommunalbestyrelsen i Thisted kommune.

NEJ TIL NATUR NATIONALPARK I VORES KOMMUNE.

Forfatter

Related posts

Top