Lokale mastodonter bakker op om Thy i Balance

Selvom mange handlende igen har fået lov til at invitere kunderne ind i deres butikker, så er der stadig lang vej tilbage til en normal hverdag, som vi husker den inden coronakrisen.

Nedlukningerne har nemlig været en stor udfordring for flere butiksejere samt de selvstændige inde for de liberale erhverv. Det er baggrunden for, at Sparekassen Thy og Thisted Forsikring nu vælger at støtte om omkring “Thy i Balance”, som har til formål at hjælpe alle så godt igennem krisen som overhovedet muligt.

– Det gør vi fordi detailhandlen og de liberale erhverv, der har været lukkede og som derfor er udfordrede, er en vigtig del af sammenhængskraften i Thy. På samme måde som erhvervslivet og kulturlivet på hver sin måde er med til at tegne billedet af Danmarks Rygrad, som et godt sted at bo og leve, siger administrerende direktør Dennis René Petersen, Thisted Forsikring.

Han bakkes op af direktør Ole Beith, Sparekassen Thy, der håber, at thyboerne vil købe nogle af de gavekort, som kan bruges i hele Thy og som dermed er med til at skabe omsætning i butikkerne.

Handelschef Michael Vendelbo med gavekortet, der kan benyttes i både butikker, restauranter og oplevelser i Thy. Foto: Søren Mygind.

– Der kommer til at gå tid, før at situationen er normal igen. Derfor er det også vigtigt, at thyboerne bakker op om handelslivet i hele Thy, påpeger sparekassedirektøren.

På www.vielskerthy.dk kan man købe gavekortene. Og køber man et på 500 kroner, skal man som kunde kun betale 400 kroner. Rabatten på 100 betales af Thisted Forsikring og Sparekassen Thy for de første 750 gavekort, der bliver solgt. Bliver alle 750 gavekort solgt, vil det generere et salg i områdets detailhandel på 400.000 kroner.

Vind gavekort for 25.000 kroner
Desuden bidrages der med gavekort på i alt 25.000 kroner, der kan anvendes i valgfrie butikker i Thy. Vinderne af gavekortene på i alt 25.000 kroner findes fredag den 26. marts i forbindelse med det store ”Thy i Balance Liveshow” med Jesper Grønkjær som vært. Et show der sendes online på Facebook.

Alle gavekort er udstyret med en unik kode, som er med til at afsløre, hvem de heldige vindere er, og vinderne kan se, om de har vundet, hvis de følger liveshowet den 26. marts, ligesom vindernumrene bliver lagt ud på Vi elsker Thy’s hjemmeside samt på Facebook.

– Vi er dybt taknemmelige over, at Sparekassen Thy og Thisted Forsikring bakker op om projektet, der med det her tiltag både er med til at skabe omsætning i butikkerne, samtidigt med, at det gør det muligt for os at tilføje endnu en flot, stor præmie til vores ”Thy i Balance Liveshow” den 26. marts, siger Handelschef Michael Vendelbo.

LÆS OGSÅ:

Køb en bid af Thy for en 50’er

Foto: Søren Mygind

Forfatter

Related posts

Top