Lokal optiker om udvikling: – Det er vigtigt for vores by

Efter tre uger i en midlertidig butik i Frederiksgade, slår Louis Nielsen i Thisted nu dørene op til butikken i Vestergade 16, som har fået den helt store make-over. Det sker torsdag den 9. december.

Ligesom i går holder butikken lukket i dag og i morgen på grund af ombygningen.

– Vi glæder os helt vildt til at vise resultatet af ombygningen frem og kan næsten ikke vente til på torsdag, fortæller indehaver og chefoptiker Gitte Mose.

Plads til flere kunder
Butikken er gjort større ved at inddrage noget af baglokalet til butiksområde. Den gamle butik var nemlig blevet for trang:

– Siden jeg kom til Louis Nielsen i Thisted i 2016, har vi fået mange flere kunder i butikken, og vi er så glade for den store støtte fra thyboerne. Nu bliver butikken større og bedre indrettet, så vi kan give kunderne en endnu bedre oplevelse fremover, lyder det fra Gitte Mose.

Vigtigt, at byen udvikler sig
Udefra vil forskellen fra den gamle til den nye butik være stor. Hele facaden har fået en ny grå farve, og der sættes et ekstra vindue i lokalerne mod Amtsstræde.

For Gitte Mose er ombygningen ikke bare en investering i nyt inventar og design, men også en investering i Thisted:

– Der er kommet godt gang i handelslivet, og vi vil gerne bidrage ved at gøre lidt ekstra for kunderne i gågaden, så de oplever, at butikkerne udvikler sig. Det er vigtigt for vores by, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Louis Nielsen i Thisted flytter

 

 

Forfatter

Related posts

Top