Limfjordens skjulte skatte på video

Destination Limfjorden har lancereret en ny brandingvideo, som har til formål at skabe mere opmærksomhed omkring, hvilke skjulte skatte der findes ved Limfjorden.

– Limfjorden er meget mere end ro, fred, en storslået natur og gastronomiske oplevelser, som skaber sammenhold og minder for livet, lyder det fra den tværkommunale turismedestination, som består af Morsø, Skive og Struer Kommuner.

– At kombinationen af oplevelser i naturen, ved vandet og i byen skaber unikke rammer, når der samtidig kan fortælles en masse historier, og der kan smages på lokale råvarer, er en stor efterspørgsel. fortæller destinationsdirektør Kristina Lehmann Schjøtt og fortsætter:

– Derfor er udviklingen af en brandingvideo af Limfjordens skjulte skatte en super informativ måde at vise Limfjorden på og skabe opmærksomhed omkring, hvilket fantastisk område og gode oplevelser der, venter i vores område.

Videoen tager udgangspunkt i lokale attraktioner og historier til lands, vands og til ganen. Her får seerne et indblik i, hvilke skjulte skatte, der venter på at blive fundet og håndplukket.

Videoen viser charmerende havnebyer og man møder lokale ildsjæle, som brænder for at vise deres lokale råvarer. Den er også præget af storslåede naturoplevelser i uforstyrrede omgivelser, hvor der er højt til loftet og plads til alle.

Videoen skal visuelt hjælpe med at forbinde oplevelserne på tværs af kommunegrænserne og ikke mindst vise, hvilke uberørte skatter, der ligger her.

Forfatter

Related posts

Top