Læserbrev: Lad os sikre fortsat fremgang for Thy og Mors

Læserbrev af
Torsten Schack Pedersen, medlem af Folketinget for Venstre

De sidste fire år har betydet fremgang for Thy og Mors. Beskæftigelsen er steget. Ledigheden er faldet.

Det er ikke kommet af sig selv. Siden 2015, hvor Venstre overtog regeringsmagten igen, er det blevet til over 100 forslag, som sikrer et Danmark i bedre balance. Lokalt er østersområdet blev tildelt tæt på 50 mio. kr.. Hanstholm Havns udvidelse er igangsat. Fødevare- og landbrugserhvervet er styrket. Produktionsvirksomheders omkostninger er reduceret.

Den kurs skal fortsætte. For forudsætningen for et trygt velfærdssamfund er og bliver et stærkt privat erhvervsliv. Svaret for Thy og Mors er derfor ikke stigende skatter og afgifter – hverken når det gælder investeringer, generationsskifter eller opsparing.

Jeg kæmper for at forsatte den positive udvikling lokalt. For det gør det muligt at øge de offentlige velfærdsudgifter i takt med, at vi får flere ældre og flere børn. Efter fire år med en ansvarlig økonomisk politik, kan vi nu eksempelvis lægge omprioriteringsbidraget i graven.

Vi kan fortsætte investeringer i vores sundhedsvæsen. Så flere kan blive behandlet hurtigt og med den nødvendige ekspertise.

Vi skal fastholde en fast og fair udlændingepolitik. Det frigør nemlig penge til hjælp til flere flygtninge i nærområderne og flere penge til dansk kernevelfærd.

Så tiden er ikke inde til eksperimenter med uklare løfter, som alle kan drømme sig ind i. Nej, Thy og Mors kræver klare svar for fremtiden. Dem giver vi i Venstre. Andre har desværre mere uld i mund. Jeg ved godt, hvad der tjener Thy og Mors’ interesser bedst!

Foto: Katja Holm

Forfatter

Related posts

Top