Kulturel ungcamp i forbindelse med digitalt kulturmøde

Foreningen Ung Kult vil samle unge fra hele landet til Ungdommens Kulturelle Campingplads i dagene 10. til 22. august.

Planen er, at sætte fokus på kultur blandt unge – og på hvordan man kan få en bedre kommunikation mellem de nye unge og de etablerede kulturaktører.

– Vi vil etablere Ungdommens Kulturelle Campingplads, hvor unge mellem 15 og 30 år, som har gang i kulturelle projekter, kan søge om at få en plads, siger 17-årige Malte Houe, der bla. er kendt for sine roller som barneskuespiller og for dokumentar-serien ”Danmarks yngste filmselskab”. Han er sammen med Ung Kults bestyrelse primus motor for projekt Ung Kult Camp 2020.

Selve campen kommer til at bestå af seks lånte campingvogne, som kommer til at rumme kreativ udvikling, oplæg og debatter, udveksling af ideer, inspiration og erfaringer.

Camp’en bliver til i tæt samarbejde med Kulturmødet Mors, som i år pga. corona-situationen afvikles digitalt i løbet af 48 timer fra 20.-22. august.

– Vi live-sender kulturmødets online program fra camp’en. Vi synes, noget af det vigtige ved kulturmødets debatter, er den snak man får, når man mødes efterfølgende. Derfor etablerer vi det her samlingssted, hvor man også får det fysiske samvær med. Selvfølgelig indenfor reglerne om covid-19, slutter Malte Houe.

UNG KULT CAMP
· Ung Kult Camp for kulturinteresserede og kulturaktører i alderen 15-30 år
· 10.-22. august 2020 på Limfjordsvej 95-97, Nykøbing Mors
· Alle er velkomne til at komme forbi og deltage i de mange aktiviteter, og høre om projekterne i vognene.
· Det er gratis at besøge og deltage i camp’en

Forfatter

Related posts

Top