Kompetenceløft satte børneyoga på programmet

Ninna Johansen var i opstartsfasen med sin virksomhed, Lykkegro, da en erhvervskonsulent fra Thy Erhvervsforum gjorde hende opmærksom på Iværksætterpuljen og muligheden for at få et tilskud til et kompetenceløft på op til 25.000 kr.

Ninna Johansen, der bor i Koldby, tilbyder familievejledning med fokus på børns trivsel og udvikling. Hun havde allerede en solid pædagogisk baggrund og erfaring, som blandt andet familievejleder i det kommunale, og er også uddannet indenfor legeterapi. Derfor var Ninna Johansen ikke i tvivl: midlerne fra Iværksætterpuljen skulle bruges til at uddanne sig i børneyoga.

– For mig hænger krop og sind sammen. Børn skal lære alle mulige ting – når man kombinerer mindfulness og børneyoga, giver det børnene en pause og hjælper børnene med at lære sig selv at kende og få det godt med sig selv

På kurset i børneyoga lærte hun, hvilken betydning yoga har for børn, og hvordan hun planlægger en session til forskellige aldersgrupper.

– Kurset i børneyoga har givet mig en kompetence mere end det, jeg havde i forvejen. Nu kan jeg tilbyde mere kvalitet i indholdet og kombinere mindfulness og yoga, for det hænger sammen. Nogle gange bruger jeg også yoga i mine familiebehandlingsforløb, hvis barnet har brug for at finde ro, fortæller Ninna Johansen.

Når Ninna Johansen efterrationaliserer, hvad kurset i børneyoga har betydet for hendes virksomhed, fremhæver hun, at det har givet hende en bredere kundekreds.

– Jeg har i forvejen tilbud til familier med særlige udfordringer, men yoga er for alle familier. Så det har givet mig en bredere kundekreds. Nogle familier går med deres børn til svømning og fodbold. Hos mig kan de gå til yoga og mindfulness, fortæller hun.

Fik hjælp til markedsføringen
Selvom kundekredsen er blevet bredere, er det stadigt nødvendigt at kunne gøre opmærksom på de tilbud man har. Ninna Johansen havde en god hjemmeside og var på sociale medier, men det var stadig en helt ny verden for hende. Igennem Iværksætterpuljen fik hun også et kursus i ”Strategi på sociale medier.”

– På kurset lærte jeg, hvordan man slår ting op på Facebook, hvordan man laver en annonce og hvad man skriver. Jeg fandt selv udbyderen af kurset og lærte selv, hvordan jeg skulle gøre – det blev ikke gjort for mig. Jeg kan stadig kontakte kursusudbyderen, hvis jeg har behov for det.

 

Forfatter

Related posts

Top