Alice er mentor for andre selvstændige

Igennem mentorordningen MentorMatch, som Thy Erhvervsforum står bag, er Alice Bisgaard mentor.

Hun vil nemlig gerne hjælpe andre selvstændige i Thy med nogle af de samme udfordringer, som hun selv har stået i.

– Da jeg selv blev selvstændig for 28 år siden, ville jeg gerne have haft nogen at spørge til råds, der havde været igennem de samme ting, som jeg stod overfor. Det vil jeg gerne, at nogen skal bruge mig til nu, fortæller Alice Bisgaard.

Og hun kan i den grad tale af erfaring. Alice Bisgaard har bl.a. været med til at starte Thya, Café Cocio i Thisted, Chokoladekurven i Thisted, Chokolenten i Hanstholm – og denne sommer har hun lanceret et nyt produkt – nemlig Thyreen, som er sæber mm. i genbrugsemballager lavet af plastikrester fra havet.

– Livet som selvstændig kan give kriller i maven og søvnløse nætter – det har jeg selv oplevet. Man står med mange tvivlsspørgsmål og svære beslutninger, hvor det bare er rart, at have nogle at vende det med. Det tager ikke mange minutter for mig at svare på et spørgsmål, som måske kan give et skub og hjælp til at komme videre, siger hun.

I mentorordningen står i alt 30 mentorer, ligesom Alice Bisgaard, klar til at dele ud af deres erfaring til andre virksomhedsejere i Thy. Mentorerne er alle erfarne virksomhedsejere/-ledere, som har en solid erfaring fra erhvervslivet. De har vidt forskellige erhvervsmæssige baggrunde, men fælles for dem alle er, at de har en stor interesse for erhvervsudviklingen i Thy.

MentorMatch er et gratis tilbud til alle virksomhedsejere i Thy.

Thy Erhvervsforum fungerer som ”match-maker” mellem virksomhedsejere og mentorer.

Forfatter

Related posts

Top