Kollerup lytter til bekymringer i Sillerslev havn

Havnefesten i Sillerslev Havn står til at blive aflyst fordi Sillerslev by og havn ikke må bruge en lokal lagerhal på grund af regler om byggesagsgodkendelse.

Det har fået de lokale morsingboer til at råbe Christiansborg op.

Opråbet er blevet hørt, og i dag besøger erhvervsminister Simon Kollerup havnen for at høre mere om problemerne, som har fået havnefesten ud på dybt vand.

– Havnefesten i Sillerslev har altid været et bevis, hvor vigtigt det er med et lokalt fællesskab, og at vi kan fejre det.

– Derfor synes også, at det lyder meget trist, hvis årets havnefest skal lukke og slukke. Så jeg vil gerne mødes med de lokale for at finde ud af, om vi kan gøre noget for at redde havnefesten i år eller i de kommende år, siger Simon Kollerup til Limfjord Update.

Erhvervsministeren har selv deltaget i Sillerslev havnefest tidligere, og han ser frem til at besøge Sillerslev og tale med de lokale om udfordringen.

– Jeg har selv oplevet den legendariske havnefest, så jeg ved godt, hvad det betyder om den bliver til noget eller ej. I dag møder jeg op med lyttebøfferne slået ud for at blive klogere på problemet, så jeg kan tage sagen med til Christiansborg.

– For det er lokale aktiviteter som havnefesten, der skabe liv og fællesskab. Det har vi brug for alle sammen. Stærke lokale fællesskaber kendetegner vores lokalsamfund på Mors, og dem skal vi værne om dem.

Forfatter

Related posts

Top