5,4 millioner kroner til dobbeltrettet cykelsti mellem Thisted og Sjørring

Sidste år indgik regeringen en bred infrastrukturaftale, der blandt andet indeholdt en kommende udvidelse af rute A26 mellem Hanstholm og Sallingsund. Nu kommer der igen millioner til Thy.

Forligskredsen bag aftalen er nemlig blevet enige om, at give 5,4 mio. kr. til en ny cykelsti mellem Thisted og Sjørring.

– Det er med infrastrukturaftalen lykkedes os for første gang meget længe at trække konkrete millioner og projekter til vores område. Det kan vi være stolte af. Først A26 og nu en ny cykelsti, udtaler en begejstret Simon Kollerup, lokalvalgt erhvervsminister.

Den nye cykelsti bliver dobbeltrettet og kommer til at løbe fra den sydlige side af Vorupørvej fra rundkørslen Hundborg/Vorupørvej i Thisted og frem til den hævede flade inden for byzonen i Sjørring.

Det er Thisted Kommune, der har ansøgt om midler til at anlægge den nye cykelsti.

– Det er godt arbejde af kommunalbestyrelsen og embedsværket. Cykelstien vil være med at skabe en ny, sikker og tryg måde at komme rundt på mellem Thisted og Sjørring. Og jeg glæder mig til at træde i pedalerne og prøve den af, når den engang er færdig, siger erhvervsminister Simon Kollerup.

Forfatter

Related posts

Top