Jens Dahlgaard uddyber borgmester-kritik

I et skarpt læserbrev kritiserer socialdemokraternes Jens Dahlgaard, der er medlem af kommunalbestyrelsen på Mors, borgemster Hans Ejner Bertelsen.

Jens Dahlgaard skriver bl.a.:

Når du (Hans Ejner Bertelsen, red.) omtaler andre politikere og partier offentligt, så vil det klæde dig at overveje dine ord, inden du sender dem afsted. En borgmesters rolle er at samle og i det hele taget at være samlende. Det ligger i opgaven, at man er borgmester for alle på øen, uanset partifarve. At du så ovenikøbet omtaler vores lokale medier som “Fox News”, det er egentlig bare med til at bevise, at jeg nok har en pointe i min påstand her. Selvom du har det fuldstændige flertal i vores lokale kommunalbestyrelse, så kan du altså ikke gå på vandet.

Jens Dahlgaard uddyber nu sin kritik:

– Borgmesteren omtalte de lokale medier som “Fox News” i sin juletale, som han afholdt for kommunens personale torsdag d. 20. december og igen fredag d. 21. december. Når man hørte talen, var man ikke i tvivl om, at han mente pressen var negativ og sensationspræget.

Mht. borgmesterens forsøg på prægning og styring af pressen henviser Jens Dahlgaard til et læserbrev af Hans Ejner Bertelsen som vi bragte den 30. november, og som blev bragt igen i Morsø Folkeblad d. 3. december sidste år.

Læserbrev: Den politiske salontone

Forfatter

Related posts

Top