Læserbrev: Den politiske salontone

Læserbrev af Jens Dahlgaard
Medlem af Morsø Kommunalbestyrelse for Socialdemokratiet

“Hvis du ikke har noget godt at sige, så hold din mund”, hørte jeg Jacob Haugaard formulere sig i TV for efterhånden en del år siden. Andre har også brugt samme ordsprog og alle med samme formål, nemlig at få os til at tænke os om, inden vi siger noget stødende eller dumt.

Kære borgmester i Morsø Kommune, jeg vil nu sende samme formulering til dig. Når du omtaler andre politikere og partier offentligt, så vil det klæde dig at overveje dine ord, inden du sender dem afsted. En borgmesters rolle er at samle og i det hele taget at være samlende. Det ligger i opgaven, at man er borgmester for alle på øen, uanset partifarve. At du så ovenikøbet omtaler vores lokale medier som “Fox News”, det er egentlig bare med til at bevise, at jeg nok har en pointe i min påstand her. Selvom du har det fuldstændige flertal i vores lokale kommunalbestyrelse, så kan du altså ikke gå på vandet.

Vælgerne har givet dig, og alle os andre, mandat til at arbejde for Morsø Kommune sammen. Det besværliggør du, når du bevæger dig ud i en forsøgt styring af de lokale medier og en misforstået humoristisk tone overfor andre politikere i Morsø Kommune.

 

Forfatter

Related posts

Top