Hvorfor dit og hvorfor dat? – Torsten Schack Pedersen stiller flest spørgsmål i salen

Som minister må man forvente, at de øvrige folketingspolitikere – og særligt dem der sidder i oppositionen- stiller en masse spørgsmål i folketingssalen.

Og blandt de nordjysk-valgte MF’ere er der ingen der stiller flere spørgsmål end Venstres Erhvervs- og Fiskeriordfører Torsten Schack Pedersen, som er valgt i Thisted-kredsen.

Det viser en opgørelse fra det nye netmedie Nordtinget, som via en redaktion på Christiansborg skriver om dansk politik med særligt blik for den nordjyske vinkel.

Opgørelsen viser, at Torsten Schack Pedersen siden folketingsåret startede tilbage i oktober, har stillet intet mindre end 432 spørgsmål til regeringens ministre. Det er noget mere end den nordjyske politikere som har stillet næstflest spørgsmål, som er Enhedslistens Peder Hvelplund, der pr. 4. august har stillet godt 300 spørgsmål.

Dansk Folkeparti’s Lise Bech, som ligeledes er valgt i Thisted-kredsen, ligger nr. 5 på listen over mest spørgelystne nordjyske politikere. Hun har indtil videre stillet 82 spørgsmål.

Foto: Katja Holm

Forfatter

Related posts

Top