Hollandske turoperatører på inspirationstur ved Limfjorden

I denne uge afholder VestDanmark en studietur i det nordjyske. Her vil hollandske turoperatører, i samarbejde med KLM, stimulere ruten mellem Amsterdam og Aalborg, med det formål at forlænge turismesæsonen.

VestDanmark, KLM Holland og Aalborg lufthavn har sat sig det mål at stimulere ruten mellem Amsterdam og Aalborg. Derfor har KLM Holland og Aalborg Lufthavn i samarbejde udarbejdet et program for de udvalgte rejseoperatører, som bliver afholdt fra d. 6.- 9. september. Her får de et rigtig godt indblik i de mange forskellige og helt unikke oplevelser, som gemmer sig i det nordjyske.

Destinationsdirektør i destination Limfjorden, der dækker Morsø, Struer og Skive Kommuner, Kristina Lehmann Schjøtt er glad for samarbejdet, der bærer et internationalt præg:

– Det er super fedt med et samarbejde på tværs af landene, så vi kan få flere med ruten mellem Amsterdam og Aalborg, så udenlandske turister nemmere kan komme til Limfjordsområdet og opleve, hvilke skjulte skatte der gemme sig her.

Programmet for de hollandske turoperatører starter i Aalborg. Herefter går turen til Limfjorden, hvor de skal på østerssafari med Dansk Skaldyrscenter i Nykøbing.

På programmet skal de også forbi Cold Hawaii i Thy, Svinkløv badehotel, vestkysten omkring Blokhus/Løkken, en tur til Skagen og Frederikshavn. Dermed får de hollandske turoperatører en god indsigt i alle de dejlige og fantastiske områder, som skal være med til at tiltrække flere udenlandske turister til det nordjyske i skuldersæsonen.

Kristina Lehmann Schjøtt er i disse dage i Frankfurt, hvor hun forsøger at overbevise de tyske turister om at komme på besøg.

Forfatter

Related posts

Top